Τηλ. Παραγγελίες: 210 8945490
Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-15:00
Δωρεάν Αποστολές!

210 8945490 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

bag
heart

en

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΑ!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το OVERCOAT έχει λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις προκειμένου να εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή ασφάλεια για τα δεδομένα σας. 

Ο ιστότοπος www.overcoat.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL για την εξασφάλιση διαδικτυακών επιχειρηματικών συναλλαγών.

Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι προσωπικές πληροφορίες, όπως δεδομένα πιστωτικών καρτών, όνομα, διευθύνσεις, κρυπτογραφούνται έτσι ώστε να μην διαβάζονται ή να τροποποιούνται κατά τη μεταφορά τους στο Διαδίκτυο.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι πλέον ένα παγκόσμιο πρότυπο Διαδικτύου για την πιστοποίηση ιστότοπων σε χρήστες του Διαδικτύου και για την κρυπτογράφηση δεδομένων μεταξύ χρηστών του Διαδικτύου και διακομιστών ιστού.

Μια κρυπτογραφημένη επικοινωνία SSL απαιτεί όλες οι πληροφορίες που ανταλλάσσονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός διακομιστή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό του αποστολέα και να αποκωδικοποιούνται από το λογισμικό του παραλήπτη.

Με αυτόν τον τρόπο, τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται κατά τη μεταφορά τους στο Διαδίκτυο.

Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μέσω πρωτοκόλλου SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που επαληθεύει αυτόματα εάν έχουν αλλάξει αυτά τα δεδομένα κατά τη μεταφορά τους.

ΔΙΑΦΟΡΑ

  1. Δύναμη ανωτέρας βίας : Εάν λόγω ανωτέρας βίας (δηλ. Αντίξοες καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.), ο μεταφορέας αποτυγχάνει να σας παραδώσει τα προϊόντα εντός της καθορισμένης προθεσμίας , η εταιρεία ΟVERCOAT δεν θα φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει χωρίς το σφάλμα της και θα κάνει ό, τι είναι ανθρώπινο δυνατό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
  2. Τροποποίηση όρων : Ο ιστότοπος www.overcoat.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ανανεώσει τους όρους και τις προϋποθέσεις σχετικά με τις συναλλαγές. Η εταιρεία δεσμεύεται να ενημερώσει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε τροποποίηση ή προσθήκη στους όρους.
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο | 09:30-16:00
Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή| 09:30-21:00

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

15/5-15/07

Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο | 11:00 - 15:00

Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή | 11:00 - 20:00

Από 15/7 και τον Αύγουστο

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • 210-8945490

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Α. Λαζαράκη 20, Γλυφάδα

espa
© OVERCOAT με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατος
Created by Web intelligence