Τηλ. Παραγγελίες: 210 8945490
Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-15:00
Δωρεάν Αποστολές!

210 8945490 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

bag
heart

en

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΑ!

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Ο σεβασμός για τα προσωπικά σας δεδομένα και το απόρρητο αυτών των δεδομένων είναι το κύριο μέλημά μας. Αν και το εναρμονίζουμε με τους κανόνες διαφάνειας και όλους τους άλλους κανόνες και υποχρεώσεις που επιβάλλονται από το νέο GDPR.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ
Η ακόλουθη πολιτική απορρήτου αντικατοπτρίζει την πολιτική της εταιρείας «ΚΟΥΡΛΕΤΑ ΟΕ» και την εμπορική επωνυμία «OVERCOAT». 
Οι αναφορές στην πολιτική απορρήτου στο «OVERCOAT», «εμείς», «το δικό μας», σημαίνουν την παραπάνω εταιρεία που είναι εγγεγραμμένη στην Ελλάδα όπως προαναφέρθηκε στην ενότητα «γενικοί όροι». Ελέγχουμε τους τρόπους συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων και τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας, γνωρίζοντας ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι πολύτιμα, γι 'αυτό καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα προστατεύσουμε και να σας επιτρέψουμε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα νόμιμα δικαιώματά σας.
Η πολιτική μας ρυθμίζει τα δεδομένα τόσο του επισκέπτη του ιστότοπού μας όσο και του ηλεκτρονικού καταστήματός μας και αφορά τη διαδικασία των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν κάποιος δεν συμφωνεί με τέτοιες πολιτικές, είναι ελεύθερος να εγκαταλείψει τον ιστότοπό μας ή το ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας: www.overcoat.gr ή εγγραφείτε στην υπηρεσία e-mail μας ή εγγραφείτε σε εκδηλώσεις μέσω συγκεκριμένων διαδικτυακών ή offline εντύπων, μπορείτε να μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα, όπως το όνομα, τη διεύθυνση, διεύθυνση e-mail, αριθμός τηλεφώνου και φύλο.

Η διεύθυνση email που ενδέχεται να παρέχετε για να εγγραφείτε σε υπηρεσία email ή να εγγραφείτε μέσω ηλεκτρονικών εντύπων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας στείλει πληροφορίες, να απαντήσει σε ερωτήσεις, να σας προσκαλέσει σε διάφορες εκδηλώσεις, να σας ενημερώσει για ειδικές ενέργειες της εταιρείας μας ή να σας στείλει τα νέα μας και παρόμοιες . Επιπλέον, η δραστηριότητα ενός επισκέπτη παρακολουθείται χρησιμοποιώντας το Google Analytics.

Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού μας για τους επισκέπτες μας και δεν περιλαμβάνουν προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία όπως όνομα, στοιχεία επικοινωνίας ή αριθμούς πιστωτικών καρτών. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή ή να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή, στέλνοντας μας στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τα αρχεία καταγραφής διακομιστή Web διατηρούνται προσωρινά και στη συνέχεια διαγράφονται από τα συστήματά μας.

Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος «OVERCOAT» και να κάνετε οποιαδήποτε παραγγελία των προϊόντων της εταιρείας, θα σας ζητηθεί να παράσχετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για μια τέτοια συναλλαγή, το πλήρες όνομα και το επώνυμό σας, το διεύθυνση για την παράδοση των προϊόντων, τον αριθμό τηλεφώνου σας (όποιο αριθμό τηλεφώνου καθορίσετε), τη διεύθυνση email σας και, σε περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα ως τρόπο πληρωμής, θα σας ζητηθεί να δώσετε τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης της καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας της κάρτας σας. Εάν μας ζητήσετε επίσης να εκδώσουμε τιμολόγιο, μπορεί να σας ζητηθεί να δώσετε και τον φορολογικό σας αριθμό. Εάν δεν μας δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ζητάμε το ελάχιστο από τα απαιτούμενα δεδομένα για τη συναλλαγή. 

Με τη χρήση της ιστοσελίδας, παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας στο "OVERCOAT" για την επεξεργασία των σχετικών προσωπικών δεδομένων για την εκπλήρωση της παραγγελίας και δηλώνετε ότι όλες οι πληροφορίες που δίνονται είναι αληθείς και ακριβείς.

Ο τρόπος με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Αυτά τα δεδομένα διατηρούνται στα αρχεία μας όσο η συναλλαγή βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής και το χρονικό διάστημα που απαιτείται νομικά για οποιαδήποτε πιθανή επανεξέταση ή επιστροφή των αγαθών, τα δεδομένα σας φυλάσσονται με ασφάλεια.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

Η εταιρεία μας μπορεί να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα για να διατηρεί αρχεία των ενδιαφερόντων σας και να σας ενημερώνει για προσφορές, πωλήσεις και σχετικά με τις δραστηριότητες, τα νέα μας. Μπορούμε επίσης να τα χρησιμοποιήσουμε για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία του χρήστη και να μας επιτρέψουμε να παρέχουμε τον τύπο περιεχομένου και προσφορών προϊόντων για τα οποία σας ενδιαφέρουν περισσότερο ή να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα ή να μας επιτρέψετε να σας εξυπηρετούμε καλύτερα να ανταποκρίνεστε στα αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών σας ή να διαχειριστείτε έναν διαγωνισμό, προώθηση, έρευνα ή άλλη δυνατότητα ιστότοπου ή να επεξεργαστείτε γρήγορα τις συναλλαγές σας ή να στέλνετε περιοδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την παραγγελία σας ή άλλα προϊόντα και υπηρεσίες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Όσον αφορά τα Προσωπικά σας Δεδομένα, διατηρείτε, μεταξύ άλλων, τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης, εξαίρεσης και διαγραφής ("δικαίωμα λήψης") 

Σε αυτό το πλαίσιο, ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να έχετε πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα που διατηρούμε σε βάσεις δεδομένων για να τροποποιήσετε, να διορθώσετε ή να ενημερώσετε αυτά τα δεδομένα, ακόμη και για να αντιταχθείτε - ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο - στην επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων που σχετίζονται με εσάς, καθώς και να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας σχετικά με την επεξεργασία τους ή να ζητήσετε τη μόνιμη διαγραφή τους από τα αρχεία της Εταιρείας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που θα αναφέρονται κάθε φορά στο μήνυμα που λαμβάνετε μέσω του σχετικού μέσου επικοινωνίας (όπως μηνύματα e-mail ή SMS).

Εάν επιθυμείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας από όλα τα ενημερωτικά δελτία μας και τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων για μάρκετινγκ, προωθητικά προϊόντα ή / και υπηρεσίες, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής ») όπως αναφέρεται στα μηνύματα που έχετε λάβει.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στo Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή τηλεφωνικά στο 210-8945490/645. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να χρειαστεί να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού συνεχίσετε το αίτημά σας.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε ανά πάσα στιγμή να διαγραφούν οριστικά τα Προσωπικά σας Δεδομένα στα αρχεία μας, επικοινωνώντας μέσω e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 210-8945490/645.

Θα απαντήσουμε εντός τριάντα (30) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.

Σε περίπτωση αιτήματος διαγραφής από εσάς:

(α) Θα σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε και να διαθέτουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα (εκτός εάν απαιτείται ή απαιτείται από το νόμο)
(β) Θα διαγράψουμε όλα τα Προσωπικά σας Δεδομένα από τις βάσεις δεδομένων μας, εκτός από εκείνα που περιλαμβάνονται σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλληλογραφία ή άλλα έγγραφα που ενδέχεται να διαθέτουμε για να μπορέσουμε να αποδείξουμε τους όρους της συμβατικής μας σχέσης με εσάς ή όπως ορίζεται διαφορετικά ισχύουσα νομοθεσία.
(γ) Λαμβάνοντας υπόψη την διαθέσιμη τεχνολογία και το κόστος υλοποίησης, θα λάβουμε εύλογα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να ενημερώσουμε άλλους επεξεργαστές δεδομένων που επεξεργάζονται για λογαριασμό μας τα Προσωπικά σας Δεδομένα, όπως αναφέρεται συγκεκριμένα παραπάνω, ότι έχετε ζητήσει τη διαγραφή από αυτούς ) οποιουδήποτε συνδέσμου προς τέτοια δεδομένα ή αντίγραφα ή αναπαραγωγή τέτοιων Προσωπικών Δεδομένων.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να χρειαστεί να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού συνεχίσετε με το προαναφερθέν αίτημά σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Δεσμευόμαστε να λάβουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και από τυχαία απώλεια, καταστροφή ή ζημιά σε προσωπικά δεδομένα. Τα προσωπικά σας δεδομένα, μετά την ολοκλήρωση της αγοράς οποιουδήποτε αγαθού μεταδίδονται με ασφάλεια μέσω του Διαδικτύου χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας κρυπτογράφηση. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε θα διατηρηθούν στα συστήματά μας, τα οποία βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας ή σε εκείνα τρίτων. Ενδέχεται επίσης να επιτρέψουμε την πρόσβαση στις πληροφορίες σας από άλλα τρίτα μέρη που ενεργούν για εμάς για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή για άλλους σκοπούς που έχετε εγκρίνει.

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα τα χρειαζόμαστε για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς μας που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή για να συμμορφωθούμε με το νόμο.

Η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέτρα και προφυλάξεις για να διασφαλίσει την ασφάλεια και την κατάλληλη χρήση των δεδομένων σας. Ωστόσο, κανένα τεχνικό μέτρο ηλεκτρονικής αποθήκευσης μέσω δεν είναι 100% ασφαλές. 

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποκαλυφθούν στη σχετική τράπεζα (δηλαδή στον αριθμό της πιστωτικής κάρτας) και θα διαγραφούν από τη βάση δεδομένων μας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, διασφαλίζοντας έτσι υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτήν την πολιτική, εάν είναι απαραίτητο, προκειμένου να συμμορφωθεί με τη σχετική νομοθεσία.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο | 09:30-16:00
Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή| 09:30-21:00

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

15/5-15/07

Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο | 11:00 - 15:00

Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή | 11:00 - 20:00

Από 15/7 και τον Αύγουστο

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • 210-8945490

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Α. Λαζαράκη 20, Γλυφάδα

espa
© OVERCOAT με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατος
Created by Web intelligence