Τηλ. Παραγγελίες: 210 8945490
Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-15:00
Δωρεάν Αποστολές!

210 8945490 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

bag
heart

en

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΑ!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η παράδοση εντός Ελλάδας είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες.

Η παράδοση εντός Αττικής διαρκεί 1-2 εργάσιμες ημέρες, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Ο εκτιμώμενος χρόνος είναι ενδεικτικός και μπορεί να διαφέρει σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.

Το Overcoat Online Shop πραγματοποιεί Express παραδόσεις εντός της ίδιας μέρας (μετά από τηλεφωνική συνεννόηση)(210-8945490/645 10:00-15:00) με επιπλέον κόστος.

Οι αποστολές εξωτερικού πραγματοποιούνται από την UPS Courier και παραδίδονται σε 2-7 εργάσιμες ημέρες. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει σε κάποιες χώρες.

Παραδόσεις σε ταχυδρομικές θυρίδες δεν μπορούν να γίνουν.

Το Overcoat Online Shop δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις παραδόσεων που προκλήθηκαν από καιρικές συνθήκες, διεθνή τελωνειακά θέματα ή άλλες περιστάσεις πέραν του ελέγχου του.

COVID-19 Update:
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να μην αλλάξει τίποτα στην εξυπηρέτηση και τη διαχείριση των παραγγελιών σας. Αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας καθημερινά προκειμένου να φτάσουν σε εσάς το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόηση σας σε τυχόν καθυστερήσεις στις παραδόσεις. #staysafe

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ελλάδα: Η παράδοση στην Ελλάδα γίνεται εντός 1-3 ημερών και
είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες άνω των 150Eυρω

Για παραγγελιες κατω των 150Eυρω το κοστος παραδοσης είναι 5ευρω.

Ευρώπη: Η χρέωση παράδοσης για την Ευρώπη γίνεται εντός 3-7 ημερών και η χρέωση  είναι 50 Ευρώ

Εκτός Ευρώπης: Η παράδοση εκτός Ευρώπης γίνεται εντός 5-7 ημερών και η χρέωση  είναι 100 Ευρώ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας εν όλω ή εν μέρει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής ενός προϊόντος οφείλεται σε σφάλμα της εταιρείας μας , σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.
Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, σας επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα, γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.

Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
Συγκεκριμένα το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού η να έχει προσθήκη αρώματος.
Επίσης τυχόν ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε.

Για τα ρούχα τα οποία βρίσκονται σε προσφορά-έκπτωση-clearence, δεν δίνεται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Σε αυτή την περίπτωση (προσφορά-έκπτωση-clearence) γίνεται αλλαγή αποκλειστικά του μεγέθους, του είδους, του χρώματος ή δίνεται η δυνατότητα πίστωσης κουπονιού ίσης αξίας της εκάστοτε αγοράς, για χρήση σε διάστημα εντός του ενός έτους.

Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Το Online Overcoat Shop διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή / και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής που περιγράφεται λεπτομερώς στο Διαδίκτυο. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένων ή μη τυπικών επιστροφών, τα αντικείμενα που αγοράστηκαν θα επιστραφούν στη διεύθυνση αποστολής που καθορίζεται στην αρχική παραγγελία.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η επιστροφή χρημάτων θα υποβληθεί σε επεξεργασία μόλις τα αντικείμενα που επιστρέφονται υποβάλλονται σε σχολαστικό έλεγχο ποιότητας και γίνονται δεκτά.

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.

Οι επιστροφές χρημάτων μπορούν να αποσταλούν μόνο στην αρχική πιστωτική κάρτα, στο Paypal ή στον τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για τη συναλλαγή παραγγελίας. Ο χρόνος επεξεργασίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την τράπεζα ή την εταιρεία πιστωτικών καρτών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

  • Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-8945490/645  ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-15 η στο email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
  • Εφόσον έχει προηγηθεί τηλέφωνο είτε email,συσκευάζετε και στέλνετε το πακέτο με το προϊόν με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών της εταιρίας μας,(SPEEDEX) εφόσον πρόκειται για δική μας υπαιτιότητα ή με οποιοδήποτε τρόπο αποστολής εφόσον η αποστολή γίνεται με δική σας επιθυμία.
  • Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει το αίτημα επιστροφής και πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή χρημάτων. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας, αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα περιλαμβάνει επίσης έναν αριθμό αεροπορικής χρέωσης UPS για τη διευθέτηση της παραλαβής της επιστροφής σας.
  • Μέσα στο πακέτο θα έχετε τοποθετήσει την φόρμα επιστροφής στην οποία θα μας γνωστοποιείτε το πρόβλημα που έχει προκύψει με το επιστρεφόμενο προϊόν είτε επισκεφθείτε τη  διεύθυνση https://www.overcoat.gr/return-form , συμπληρώστε τη φόρμα, αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας που συμπεριλήφθηκε στο αρχικό email επιβεβαίωσης παραγγελίας και προσδιορίστε τα συγκεκριμένα στοιχεία που θα επιστραφούν.
  • Μέσα στο πακέτο θα έχετε τοποθετήσει επίσης και την απόδειξη αγοράς/τιμολογιο.
  • Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό όπως έχει εξηγηθεί αναλυτικά παραπάνω.Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΤΕΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ελλάδα: 
Σε περιπτωση υπαιτιοτητας της εταιρειας μας οι επιστροφες από Ελλαδα είναι δωρεαν χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό ταχυμεταφορών Speedex. Παρακαλώ καλέστε την εταιρεια  Speedex για να κανονίσετε την παραλαβή και ζητήστε να χρεώσετε τον παραλήπτη: OVERCOAT, Aνδρεα Λαζαρακη 20 Γλυφαδα 210-845490/645.

Σε Άλλη Περιπτωση επιστροφης επιβαρυνεστε με το κοστος αποστολης  και επιλεγετε οποιοδήποτε τρόπο αποστολής εφόσον η αποστολή γίνεται με δική σας επιθυμία.

Eυρωπη-Εκτος Ευρωπης:
Παρακαλώ καλέστε την UPS και κανονίστε μια παραλαβή, χρησιμοποιώντας τον αριθμό αεροπορικής χρέωσης που παρέχεται, αφού επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. η τηλεφωνηστε στο 210-8945490/645 10-15 καθημερινα σχετικά με την επιστροφή σας.

Λάβετε υπόψη ότι το ακόλουθο κόστος θα αφαιρεθεί από το κόστος του αντικειμένου που αγοράστηκε, το οποίο επιστρέφεται, για την κάλυψη του κόστους επιστροφής.

Ευρώπη: 100 ευρώ
Εκτος Ευρωπης: 150 ευρώ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο | 09:30-16:00
Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή| 09:30-21:00

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

15/5-15/07

Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο | 11:00 - 15:00

Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή | 11:00 - 20:00

Από 15/7 και τον Αύγουστο

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • 210-8945490

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Α. Λαζαράκη 20, Γλυφάδα

espa
© OVERCOAT με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατος
Created by Web intelligence