Τηλ. Παραγγελίες: 210 8945490
Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-15:00
Δωρεάν Αποστολές!

210 8945490 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

bag
heart

en

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΑ!
Δερμάτινα Γυναικεία ρούχα

OVERCOAT

Δερμάτινα Γυναικεία ρούχα

Τα γυναικεία δερμάτινα ρούχα είναι κομμάτια ένδυσης must -have που προσδίδουν στυλ και είναι κατάλληλα για χρήση το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου!

Μπορούν να φορεθούν με πολλούς συνδυασμούς και είναι χρήσιμα απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ. Υπάρχουν πολλά είδη γυναικείων δερμάτινων ρούχων που μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Ορισμένα δημοφιλή γυναικεία δερμάτινα ρούχα είναι:

  1. Δερμάτινα μπουφάν :Τα δερμάτινα μπουφάν είναι κλασικά και διαχρονικά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις. Υπάρχουν διάφορα στυλ, όπως τα σταυροκούμπωτα (biker), τα μπουφάν με γούνα στο γιακά , μπουφάν με λάστιχο και τα απλά δερμάτινα μπουφάν με απλή λαιμόκοψη. πέτο ,σακάκι κλπ
  2. Δερμάτινα παντελόνια: Τα δερμάτινα παντελόνια προσφέρουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με ποικίλες επιλογές από το πρωί έως το βράδυ με πουκάμισο ή με ένα απλό κοντομάνικο μπλουζάκι ή ακόμη και με το πιο ευφάνταστο μπλουζάκι σας. Μπορείτε να επιλέξετε από στενά δερμάτινα παντελόνια μέχρι φαρδιά παντελόνια ή δερμάτινα παντελονια ίσια γραμμή.
  3. Δερμάτινες φούστες: Οι δερμάτινες φούστες προσδίδουν μια κομψή , θηλυκή και μοντέρνα εμφάνιση. Μπορείτε να επιλέξετε μίνι, midi ή μακριά φούστα ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ και για να τη φοράτε από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στην έξοδό σας.
  4. Δερμάτινες ζακέτες: Οι δερμάτινες ζακέτες είναι μια πολύ ασφαλής επιλογή , μιας και προσδίδουν έξτρα στυλ και μπορούν να δώσουν μια ροκ ή πιο απλή αλλά στιλάτη πινελιά στην εμφάνισή σας. Τα σχέδια είναι πολλά αλλά το πιο διαχρονικό κομμάτι είναι αυτό της καπαρντίνας το γνωστό σε όλες μας Trench Coat και δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα.

Αυτά είναι μερικά παραδείγματα γυναικείων δερμάτινων ρούχων. Υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές με διαφορετικό στυλ που μπορείτε να εξερευνήσετε, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο | 09:30-16:00
Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή| 09:30-21:00

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

15/5-15/07

Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο | 11:00 - 15:00

Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή | 11:00 - 20:00

Από 15/7 και τον Αύγουστο

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • 210-8945490

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Α. Λαζαράκη 20, Γλυφάδα

espa
© OVERCOAT με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατος
Created by Web intelligence